Anbefalinger

Se hvad tidligere klienter synes om deres forløb.​

Majbrit

Jeg snakkede med Anna, inden jeg skulle til eksamen, Jeg følte ikke jeg havde ordentligt styr på min opgave på af omstændighederne med corona. Derfor var jeg meget usikker og ekstra bekymret for den mundtlige del af eksamen.

Men Anna var super god til at spørge ind til elementer i min opgave, som gav anledning til mange reflektioner. Derudover kom hun også med konkrete faglige bud, som jeg kunne benytte mig af. Da vi var færdige med snakken, følte jeg at havde fået en bedre forståelse af min opgave og følte mig bedre rustet til min eksamen.

Majbrit

En ny vej

Jeg kan i den grad anbefale 'Coach Kontoret' og Annas kyndige og professionelle vejledning inden for både sundheds- og livsstilsændringer.

Anna forstår i den grad at sætte sig ind i det enkelte menneske, samt vejlede og guide, så man i samarbejde med hende, bliver klar til at gå den rigtige vej.

Efter at migræne de sidste par år, har fyldt alt for meget i mit liv, har jeg endelig, takket været Annas rådgivning og ukuelige optimisme, gået igang med en gennemgående kostændring, hvor jeg lever efter de principper, jeg har lært, og de KRAMS faktorer, jeg har lært, er vigtige, for at min trivsel fortsat vil forbedres.

Jeg kan allerede mærke en forbedring i færre antal migræne dage, og en forbedret energi, og jeg er sikker på, at dette er vejen frem!!!

Jeg klør på... Nu er det nu!!!!

Farvel til migræne og ja tak til et liv fyldt med energi og velvære !!!!! Det er nemlig livskvalitet​😊🙏​

​-Kristina Veis Donnerup

Jeg var kørt mentalt træt

​​Jeg kom til Anna for at få ryddet op i mit "kaos", da jeg var kørt mentalt fast. Processen skaber overblik over hvad der sker i mit liv i øjeblikket og hvad de forskellige begivenheder betyder for mig.


Det bliver hurtigt klart for mig, at jeg skal forstærke min egen energi. At jeg skal arbejde med hvad der giver mig glæde og styrke og hvor jeg finder den, samt hvad der måske er for voldsomt og virker modsat. Synligt for mig hvad der gør mig godt.

Ideer til at få positive ting puttet ind i min hverdag i form af små daglige projekter, i stedet for "at spise en hel elefant af gangen" og kun gøre det engang imellem. Hermed skaber jeg mere plads, energi og luft til mig selv.

Prioriterer mine opgaver, hvad er vigtigt og hvad er mindre væsentligt samt være fornuftig med mine kræfter.​​​ Hvad der er mine opgaver og hvad der egentlig er andres og mentalt vender

ryggen til dem. Det er ikke personen jeg siger nej til, det er opgaven.

Får bedre forståelse af kommunikation og at jeg har lov til at have min egen holdning. Finder nogle mål som jeg også kan overholde, der er realistiske, så jeg går hjem med lyst og energi til at bryde den cirkel jeg er i.

Anna er meget imødekommende og lyttende, inspirerende og en sød pige at være sammen med og vigtigst, hun skaber forståelse og ro i mit hoved.

- Ulla Nordborg Nielsen

Fik fokus på MIG i MIT liv

Jeg har været i et længerevarende coachforløb hos Anna. Jeg har i mange år (måske hele mit liv) døjet med lavt selvværd og en tendens til stress. Har stillet urimelige krav til mig selv og ofte haft negative tanker om mig selv og mit udseende. Jeg var ofte frustrerer over at have alt for travlt og var bare aldrig rigtig glad.

Jeg ville have styr på alting og styrede mine prioriteter med hård hånd. Var en arbejdshest på alle fronter for alt skulle være 110% i orden. Men det kostede… jeg glemte mig selv, og jeg glemte at være nærværende for de allervigtigste i mit liv - nemlig mine børn. Jeg havde glemt at leve MIT liv gjorde alt for at gøre alle andre tilfredse.

Med Anna som coach blev jeg hjulpet på vej, hun evner både at lytte (også til det usagte), spotte og udfordre mig. Anna er ”100 meter mester” i spørgeteknikker og –metoder. Det betød, at jeg selv fandt ud af, hvordan jeg kunne løse mit livs svære problemstillinger og ikke mindst se nogle trælse realiteter i øjnene.

Flere gang i forløbet har jeg hørt mig selv sige: YES, det er jo den fokus jeg skal have, hvorfor har jeg ikke set der før. Svære spørgsmål og problemstillinger står pludselig med lysende klare svar, når Anna har været i gang. Jeg siger ikke, at det let at igangsætte løsningerne, men løsningerne findes, og så er det blot at komme i gang med at arbejde med dem.​

Det mest utrolige var, at det ofte blot var få spørgsmål, der betød, at jeg kunne komme videre - og ofte har jeg tænkt, " hvorfor kom jeg ikke selv på den tanke", uden disse spørgsmål.

​Anna har givet mig nogle redskaber, som jeg har brug for. Jeg har ændret mine tankemønstre, taget nogle drastiske, men nødvendige skridt for at få fokus på MIG selv og mine nærmeste. Jeg har lært at tro på, at jeg er god nok, som jeg er. Og at det ikke er jordens undergang, hvis jeg ikke leverer en toppræstation hver gang. At det er ok at sige PYT, og at ”not to-do” lister er okay og kan gøre underværker. Kort og godt lært at tage ansvar for MIT liv, passe godt på mig selv, finde ro, overskud og være en bedre mor.

Min rejse er ikke slut. Den varer resten af livet. Men bagagen er pakket med det allervigtigste. Nemlig tro og viden om, at JEG ER DEN VIGTIGSTE I MIT LIV. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Anna.​

- Anne-Mette Mortensen

Henrik S. Projekt Manager

Hej Anna.

Jeg må være ærlig og sige, at da jeg startede mit forløb hos dig, var jeg lidt skeptisk angående coaching. 15 minutter inde i vores første samtale, havde jeg glemt alt om at være skeptisk.

Du fik stillet nogle frygtelig skarpe spørgsmål, der låste op for nye vinkler og løsninger til de problematikker jeg kom med. Jeg er gået i gang med punkterne på planen og ser frem til at arbejde videre.

Du får mine varmest anbefalinger.

Tak for denne gang

M.v.h.

Henrik

Team 4, Åbyhøj

​Hej Anna!

Det var hyggeligt at møde dig.

Vi vil arbejde videre med de redskaber du gav os, det giver rigtig god mening bl.a. at strukturere vores møder på den måde, som vi sammen kom frem til.

Det var rart at det var os der skulle lave arbejdet, det gjorde resultaterne til vores egne.

Desuden var det virkelig en øjenåbner med de skjulte tilladelser.

Vi glæder os til opfølgningen i september.

På vegne af Team 4

Mette Larsen​

​En investering i DIN fremtid​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?